Mi a gyulladás alkalmazása a homeopátiában?

A homeopátia Ignátia leggyakrabban az érzelmi rendellenességek kezelésére alkalmazható, beleértve a szorongást és a depressziót. A homeopátia gyakorlói rendszerint szájába írják a szomorúság, a megbánás, a veszteség, az önhiba és az önsajnálat megoldatlan érzéseit, amelyek személyes tragédia után adódhatnak. Ilyen tragédiák közé tartozhat egy szeretett személy halála, vagy értékes kapcsolat elvesztése, platón vagy romantikus. Sokan, akik a homeopátiás kezelésben részesülnek a szájával, az elutasítás és a veszteség megoldatlan megoldásai vannak. Úgy gondolják, hogy az Ignatia rendkívül hatékonyan kezeli az érzelmi zavarokat, a hangulati ingadozásokat és a pszichoszomatikus betegségeket, amelyek az extrém stresszt, veszteséget és fájdalmat kísérhetik.

Sokan azok közül, akik hasznot húznak a szildáta homeopátiás gyógyszerként történő felhasználásáért, a nők. Ezeket a betegeket általában nagyon érzékenynek és érzékenyen érzékenynek tartják, és gyakran nagyon kreatívak is. Nagyon kifelé érzelmek lehetnek, és kevés képességük van az érzelmeik ellenőrzésére. Bizonyos esetekben azonban ezek a betegek elfojtották az érzelmeket, és kifelé nézve nagyon nyugodtak voltak, miközben pszichoszomatikus betegségeket tapasztaltak.

Az ignatia homeopátiában történő alkalmazása általában olyan betegek számára van fenntartva, akik küzdenek a rendkívüli bánásmóddal. Az ilyen bánás leggyakoribb oka lehet egy szeretett ember halála. Sokan úgy érzik, hogy a súlyos nagy csalódások, vagy egy régóta fennálló vagy fontos kapcsolat kiesése után egyenértékű bánatot éreznek. Az Ignatia jogorvoslati lehet a szomorú esemény után azonnal felírni, hogy segítsen a betegnek a veszteség és a fájdalom hirtelen érzésével megbirkózni. Használható hónapokig vagy évekig a disturbáló esemény után, hogy segítsen a betegnek megoldani a megoldatlan veszteség érzéseit.

Azok az emberek, akik továbbra is küzdenek a bánat, a veszteség és az elutasítás megoldatlan érzéseivel, gyakran tapasztalhatnak szorongást, depressziót és álmatlanságot. A legtöbb beteg képes azonosítani a személyi tragédiát, amely a bánat érzését okozta, még akkor is, ha az esemény történt sok évvel korábban. A bánat és elutasítás megoldatlan érzése pszichoszomatikus tüneteket is okozhat, beleértve a fejfájást, hányingert, hányást, torokfájást és idegi remegést. Az ignatia használata a homeopátiában segíthet a fizikai tünetek javításában, valamint a szorongás, a hisztéria, a féltékenység, a harag, az önsajnálat és az önhibájuk enyhítésében. Ha a bánat és a veszteség érzése mélyen beilleszkedik a pszichébe, azonban további homeopátiás kezelések ajánlhatók az ignatiával való együttes alkalmazásra.